Restaurant De Heikamp

Hengeloseweg 2, 7261 LV Ruurlo | Tel: (0573) 45 20 90 | Toon op kaart

Even lekker erop uit wordt verrassend leuk bij De Heikamp. In de prachtige bossen van Ruurlo, valt hier voor jong en oud bijzonder veel te ontdekken.

De allerlekkerste pannen­­koeken van Nederland, gebakken met graan van eigen boerderij. De spannendste uitdagingen in Klimbos Achterhoek. Het mooiste vertrekpunt voor MTB route Ruurlo en diverse wandel- en fietstochten door het prachtige coulisselandschap van hartje Achterhoek. Een avontuurlijk Kabouterpad. Maar ook sfeervolle locaties voor al uw feesten en partijen. Een bezoek aan de Heikamp smaakt dus altijd naar meer. 

Al meer dan 50 jaar bakken wij onze pannenkoeken met passie en sinds een aantal jaar verrijkt met vezelrijk graan van eigen bodem! Wij zijn het enige restaurant in Nederland dat zelf tarwe teelt op onze boerderij op loopafstand van het restaurant

Hierdoor krijg je bij De Heikamp niet alleen de lekkerste, maar ook de meest pure en gezonde pannenkoek geserveerd. Je proeft zelf waarom! 

In Klimbos Achterhoek heeft u de keuze uit maar liefst 9 verschillende klimroutes oplopend in moeilijkheidsgraad. Klim de 3 (junior) oranje routes, of ga voor extreme uitdaging in de NIEUWE zwarte route! Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en spannende tokkelbanen beleeft u hier een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Daarna smaakt een pannenkoek dubbel lekker! 

Kom klimmen in het Klimbos, loop de Strooptocht en zie waar de pannenkoeken groeien, ga op pad met Wouter Kabouter of laat je verleiden voor Het Liefdespad. Je komt voor het één, en ontdekt het ander!

Openingstijden De Heikamp:

April t/m oktober:
Dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur

November t/m maart:
Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 20.00 uur
Tijdens schoolvakanties ook op maandag geopend

De keuken is geopend van 12:00 tot 19:30 uur

Website E-mail Telefoonnummer