Eeterij en Tapperij De Smoks

Markt 21, 7021 AA Zelhem | Tel: +31 314 620 055 | Toon op kaart

Vanaf onze locatie in het centrum van Zelhem, waaraan ook wandelroute het Pieterpad ligt, begin je aan een korte aanrijroute naar MTB route Zelhem voordat het échte werk begint! De route is zeer gevarieerd en leidt over zandwegen en fietspaden en kent korte klimmetjes in het glooiende landschap. Als extra uitdaging zijn in de bossen verschillende singletracks te vinden.

Daarna nodigen we je uit om gezellig aan te schuiven in onze eeterij & tapperij. Geniet op ons gezellige terras of in onze sfeervolle eeterij van een heerlijk kopje koffie of een drankje. Onze kleine en grote menukaart bieden ruime keus voor kleine of grote trek, inclusief vegetarische en glutenvrije gerechten.

De naam van ons restaurant danken we aan Smoks Hanne, volgens de overlevering een Zelhems kruidenvrouwtje met genezende krachten en helderziende gaven. In de loop der jaren werden de verhalen rond haar steeds grotesker en promoveerde ze zelfs tot goede toverheks. Vandaar dat je op ons logo haar heksenmuts ziet hangen, die ze verloor toen ze over Zelhem vloog.

Website E-mail Telefoonnummer