Camping Schoneveld

Barchemseweg 77, 7261 MT Ruurlo | Tel: +31 6 21382343 | Toon op kaart

Ontdek het mooiste stukje Achterhoek 

Wat is er nou mooier dan na een gave mountainbike track, gravelbike rit of trailrun onbezorgd op een leuke kleine camping neer te ploffen? Onze camping is centraal gelegen, er zijn verschillende trails bij ons in de omgeving. Je stapt zo op de fiets om aan een nieuwe trail te beginnen. De natuur en omgeving met de vele routes en mogelijkheden hoeven wij natuurlijk niet meer te verkopen, dat doet de omgeving zelf al.

Na een mooie actieve dag kun je bij ons terecht in de groepsaccommodatie om te overnachten en op te laden. Onze groepsaccommodatie is geschikt voor 12 personen. Jullie verblijven dan in twee naast elkaar gelegen vakantiehuisjes. In één huisje is een ruime eethoek waar je met de hele groep kun eten, hier zal ook voldoende serviesgoed zijn voor iedereen. Ook hebben wij op ons terrein de 'Schoppe': een gezamenlijke ruimte waar je gebruik van kunt maken. Let op: er zit geen deur die de beide huisjes met elkaar verbindt. Ieder vakantiehuis heeft een ruime woonkamer met een grote open keuken, twee slaapkamers (een tweepersoons en een vierpersoonskamer) en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Elk bed is voorzien van een dekbed en kussen. Bedlinnen kun je bij ons huren, dan heb je daar geen omkijken meer naar. Slaap je liever onder je eigen vertrouwde beddengoed? Dat kan natuurlijk ook. Geniet na de trail van een lekkere BBQ en sluit de dag af bij een heerlijk kampvuur.

Over Camping Schoneveld

Op onze camping zijn rust en ruimte essentieel, genieten van het buitenleven, de natuur en de omgeving. Maar natuurlijk wel met een gezellige, gemoedelijke sfeer! Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en bekijken regelmatig op welk vlak wij nog kunnen verbeteren. Voor de fietsen hebben wij een afspuitplek en een fietsenstalling. De stalling gaat niet op slot. Vindt je dit geen fijn idee? Wij hebben ruimte om de fiets veilig achter slot en grendel te stallen. Er zijn verschillende bankjes, picknicktafels en zithoeken. Wij hebben een boekenkast, pak of ruil gerust een boek of tijdschrift. Er staan op ons terrein verschillende fruitbomen. Wanneer het fruit rijp is, ben je van harte welkom om zelf wat te plukken. Na een dag vol nieuwe ervaringen kun je ’s avonds heerlijk opwarmen bij één van onze vuurplaatsen. Een ontmoetingsplek waar vaak mooie gesprekken en verhalen samen komen of je rustig kunt genieten van de sterrenhemel. Is het een regenachtige of koude dag? Wij hebben een fijne overdekte ruimte waar je kunt opwarmen bij de pelletkachel. 

Kom eens een kijkje nemen op onze website en geniet ook van een heerlijke vakantie op Camping Schoneveld.

Website E-mail Telefoonnummer