Mountainbikeroutes

Verspreid over de Achterhoek vind je meerdere mountainbikeroutes, voor zowel de beginner als de getrainde mountainbiker. Alle hieronder vermelde routes zijn bewegwijzerd met de bekende MTB pijlen. Heb je het liefst een totaaloverzicht van alle mountainbikeroutes in de Achterhoek? Kijk dan onderaan deze pagina. Mogelijkheden voor MTB verhuur, arrangementen, vrijwillige bijdrage onderhoud, MTB tochten en clinics vind je hier.  

Updates: Kijk voor mogelijke beperkingen (bijvoorbeeld afsluitingen) op/van de verschillende routes op facebook.com/mtbachterhoek

Filteren

Wissen
Filteren
  • Afstand

  • Duur

  • Plaatsen

Filter op:

  • Type route

Overzichtskaart mountainbikeroutes Achterhoek

Omdat er in de Achterhoek nu al een groot mountainbikenetwerk ligt -en er wordt nog verder gebouwd-, is het eenvoudig routes aan elkaar te koppelen. De mountainbikeroutes zijn overzichtelijk in kaart gebracht. Bekijk hieronder de totaalkaart of laat een gedrukte MTB vouwkaart thuisbezorgen. Omdat nog steeds gewerkt wordt aan uitbreiding en aanpassing van de routes, is deze kaart niet ten allen tijden up to date. Jaarlijks wordt de kaart aangepast en herdrukt.

Bekijk de MTB kaart hier