Markant Outdoorcentrum

Gildeweg 7, 7047 AR Braamt | Tel: +31 314 335 449 | Toon op kaart

Markant Outdoorcentrum is gelegen in Montferland en staat bijna letterlijk in de schaduw van het prachtige Bergherbos. Hier ligt mountainbikeroute Zeddam (Montferland) die maar liefst 26 km lang is en bol staat van mooie klimmetjes, steile afdalingen en prachtige singletracks. Deze route wordt goed onderhouden en staat al jaren in de top van Nederland! De route wordt duidelijk met de internationale MTB bordjes (driehoek met twee bolletjes) aangegeven.

Markant heeft meer dan 30 mountainbikes van het merk TREK in de verhuur in verschillende maten. Het voorblad bestaat uit 1 blad en de cassette achter is 10-speed. Dit is erg handig in gebruik, want je hoeft alleen maar rechts te schakelen. De dubbelwandige 27,5 inch wielmaat en extra dikke banden geven de fiets veel grip op de ondergrond en stabiliteit.

Je spreekt een tijd af, geeft de lengte(s) door en kunt vervolgens naar de locatie komen om de Montferlandroute te fietsen. Bij aankomst krijg je de mountainbike, een helm, routeinformatie en een duidelijke fietsinstructie. Vervolgens start je de route al op het terrein van Markant Outdoorcentrum met een leuke MTB-trail. Na een goede 5 minuten sta je aan de rand van het bos om de, met bordjes aangegeven, route te starten. Het fietsen van de route duurt gemiddeld twee tot drie uur.

Dus ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende mountainbike dag (of weekend) in een prachtige omgeving? Bekijk dan onze website!

Website E-mail Telefoonnummer