Sportief genieten

Outdoor Achterhoek

De Achterhoek is bij uitstek de regio om te genieten. In een tijd waarbij we geacht worden om zoveel mogelijk thuis te blijven, brengen wij de regio graag naar jou toe. Inspirerende blogs, tips voor thuis en prachtige beelden om heerlijk bij weg te dromen vind je op onze website, Instagram, Facebook en YouTube. Op deze pagina vind je de eerste leuke tips om de Achterhoek vanuit huis te ontdekken en te kunnen genieten van al het moois dat de Achterhoek rijk is. Er is #zoveelomnaaruittekijken!

De informatie op deze website kan momenteel niet actueel zijn. Voor up-to-date informatie verwijzen we je graag door naar de website van de desbetreffende locatie.

Buitensporten in de Achterhoek

Op zoek naar een leuke activiteit in de Achterhoek met familie, vrienden of de sportvereniging? In de Achterhoek vind je een gevarieerd landschap van bossen, heuvels en oude zandwegen voor de ultieme buitensportervaring. Er liggen honderden kilometers aan uitdagende mountainbike- en ruiterroutes, die recentelijk nog een flinke kwaliteitsimpuls kregen. Kenmerkend zijn de vele onverharde wegen waardoor je er heerlijk kunt gravelbiken. Trailrunnen doe je door een gevarieerd landschap van heide, bossen en stuifzand met op sommige plekken steile beklimmingen naar een top van 90 meter boven NAP!