Vakantiepark De Twee Bruggen

Meenkmolenweg 13, 7109 AH Winterswijk Miste | Tel: +31 543 565 366 | Toon op kaart

Vakantiepark De Twee Bruggen, samen genieten van de frisse ochtenddauw tot zonsondergang. Kom vakantie vieren op onze luxe camping in Winterswijk! Op het 5-sterren Vakantiepark De Twee Bruggen ontspant én recreëert u middenin de natuur. Bij ons staan service, betrokkenheid en gastvrijheid centraal. Of u nu kiest voor een echte kampeervakantie of liever een chalet, bungalow of lodgetent huurt: De Twee Bruggen zorgt voor een onvergetelijk verblijf in de Achterhoek.

Vijfsterren verblijf

Hoe ziet uw ultieme vakantie eruit? Op ons vakantiepark bepaalt u dat helemaal zelf! Houdt u van traditioneel kamperen, dan kiest u één van onze comfortabele en ruime kampeerplaatsen. Kamperen met een vleugje luxe? Dan zijn onze supercomfort plaatsen met privésanitair een aanrader.

Groepsaccommodatie de Slinge

Groepsaccommodatie De Slinge ligt aan de rand van ons vakantiepark en is geschikt voor maximaal 42 personen. Deze groepsaccommodatie garandeert een fijn verblijf met een grote groep. Met onder andere sfeervolle kamers, een gezamenlijke ruimte en een compleet ingerichte keuken.

Groepsaccommodatie Diekes

Groepsaccommodatie Diekes is geen onderdeel van het vakantiepark, maar ligt verscholen in de Achterhoek tussen Aalten en Winterswijk. Toch mist u geen enkele faciliteit: zo beschikt u over onder andere 8 slaapkamers, 8 badkamers en een eigen zwembad… Diekes biedt ruimte aan maximaal 20 personen.

Groepsaccommodatie Heidehoeve

Landgoed Heidehoeve ligt niet óp maar vlak bij het vakantiepark. Het biedt overigens wél alle gemakken voor grote groepen tot maximaal 16 personen. Zo heeft u beschikking over 5 slaapkamers, 3 badkamers, een privé zwembad en een sauna. Of geniet van een gezellige zomeravond bij de kampvuurplaats.

Groepsaccommodatie de Heerlijkckheid

Met maar liefst 10 ruime slaapkamers, die elk over een eigen badkamer beschikken, ervaart u veel luxe met grote groepen tot maximaal 24 personen. Een prachtige plek dichtbij vakantiepark De Twee Bruggen waar u zowel groepsgezelligheid als privacy ervaart. Ook hier maakt u gebruik van uw eigen zwembad, sauna en fitnessruimte.

Website Telefoonnummer