Restaurant Reuselink - Recreatiepark Het winkel

De Slingeweg 20, 7115 AG Winterswijk Brinkheurne | Tel: +31 543 513 025 | Toon op kaart

Vanaf Restaurant Reuselink kan je direct starten aan de MTB route Winterswijk. Hiervandaan start er een fantastische route van maar liefst 38 kilometer door het prachtige coulisselandschap van Winterswijk.

Voordat je van start gaat heb je ruim de mogelijkheid om je auto te parkeren zonder er voor te betalen. Eenmaal de fiets van de auto gehaald, kan jouw tocht beginnen. Wanneer je terug bent van deze mooie route, wat is er dan fijner als je gebruik mag maken van de douches bij Reuselink. Leg vooraf je schone kleren en je handdoek klaar in je auto, zodat je weer lekker fris naar huis gaat.

Van al deze inspanningen krijg je natuurlijk dorst en trek. Hoe makkelijk is het dan om lekker plaats te nemen op het (met parasols overdekte) terras bij Reuselink. Weer of geen weer, op het vernieuwde terras kan je heerlijk zitten en genieten van een vers getapt biertje, een warme chocolademelk met slagroom of een lekkere smoothie. Ook de bitterballen, de crispers met truffel, de rijkelijk belegde broodjes hamburger of een goed stuk appelgebak mogen natuurlijk niet ontbreken.

Wat dacht je trouwens van de overnachtingsmogelijkheden bij Reuselink. De verschillende verhuurmogelijkheden zoals chalets, glampings of het familiehuis zijn een aanrader. Of lekker kamperen met een tentje, een barbecue en ‘s ochtends de geur van vers gebakken broodjes om je heen, wat wil je nog meer? Maak zo van 1 dag Reuselink, een heerlijk sportief weekend waarin je niks tekort komt.

Een vakantie in het luxe familiehuis Het Winkel biedt de mogelijkheid om te overnachten in een nostalgische boerderij wat tevens ook een Rijksmonument is. Het familiehuis heeft een prachtige locatie aan de rand van het bosgebied en ligt aangrenzend aan het recreatiepark. Het monument is ingericht voor 10 personen met meerdere slaapkamers, een ruime tuin en een grote familietafel om met het hele gezelschap te genieten van een borrel of een heerlijk diner. 

Website E-mail Telefoonnummer