Groepsaccommodatie en safaritenten

Gildeweg 7, 7047 AR Braamt | Tel: +31 314 335 449 | Toon op kaart

Het terrein van Markant Outdoor Centrum is uitermate geschikt voor activiteiten én verblijf voor en met groepen.

Groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie van Markant is een bijzonder en rond gebouw. In dit gebouw kun je tot maximaal 36 personen een verblijf boeken in zowel de zomer als de winter maanden. De accommodatie beschikt over faciliteiten zoals een open haard, keuken, overdekt terras, een kampvuurplaats, vloer- en wandverwarming en vooral de bijzondere ligging biedt veel mogelijkheden voor leuke activiteiten.

De accommodatie beschikt over een complete keukeninventaris behalve een afwasmachine en oven. Ook is er een magnetron aanwezig om eventueel eten op te warmen. Geen zin om te koken? Maak dan gebruik van een volledig ontbijt, lunch en diner die hier op Markant besteld kan worden. Tevens zijn er 6 zespersoons slaapkamers aanwezig met stapelbedden inclusief kussens en hoeslakens. Ook zijn de accommodaties voorzien van alle sanitaire gemakken zoals toilet, wastafels en douches. Lees hier meer over de groepsaccommodatie.

Safaritenten

Een goed alternatief voor de groepsaccommodatie zijn de safaritenten! Ideaal voor families, verenigingen, bedrijven en scholen voor een net iets luxere overnachting in tenten. Op grote houten vlonders met terras staan de safaritenten opgebouwd. De groepen slapen in nieuwe stapelbedden met in iedere tent 6 stapelbedden. Op het veld staan 3 tenten bij elkaar met keukentent, dit is voor groepen van maximaal 36 personen. verderop staan twee tenten bij elkaar voor een groep van maximaal 24 personen inclusief koelkast en keukentafel. Het gehele safaritentenveld heeft dus in totaal 60 slaapplaatsen! Lees hier meer over de safaritenten

Outdoor activiteiten

Op het terrein van Markant outdoor centrum zelf zijn er ook genoeg mogelijkheden om je goed te kunnen vermaken. Kanoën, handboogschieten en klimmen zijn slechts enkele activiteiten van het brede aanbod aan outdoor activiteiten van Markant. Ook kun je mountainbikes huren en een mooie, uitdagende route rijden over de 26 kilometer lange Montferland route die vanuit Markant start. Ook is er de mogelijkheid om deze route met je eigen mountainbike af te leggen.

Enthousiast geworden of behoefte aan meer informatie? Bekijk dan onze contactgegevens!

Website E-mail Telefoonnummer