Gravelroute Montferland | 55 km

55.10 Km 03:04 uur Gravelbikeroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten

De route van 55 km neemt je niet alleen mee naar het 'openluchtmuseum' Montferland, met glooiende bossen en historische eyecatchers, maar laat je ook extra hoogtemeters maken op de Eltenberg (Duitsland) en neemt je mee over lange zandstroken langs de Rijnstrangen. Deze route betreft dezelfde route als de 44 km., maar dan met een extra lus bij Kilder. Ook pak je nog een extra lus mee bij Spijk.

Startlocaties 

Bewegwijzering 

Download het GPX-bestand op deze pagina en zet hem in je fietsnavigatie.

Verschillende afstanden

Liever een andere afstand fietsen? Download dan de GPX van de 44 of 65 km. Voor wie nog wat single tracks mee wil pakken, en beschikt over een MTB vignet van Natuurmonumenten, is er een GPX-route van 71 km

Langer verblijven

Nog even nagenieten? Dat kan met een biertje bij startlocatie Berc Bike Studio Café of met een pannenkoek bij Brinks Pannenkoeken. Buitensportliefhebbers die met een groep willen overnachten kunnen de route ook gemakkelijk oppakken vanaf Markant Outdoorcentrum waar je verblijft in een safaritent of groepsaccommodatie. Overnachten met wat meer comfort kan ook bij het vlakbij gelegen Landal Stroombroek. Eerder al ontwikkelden we een tweedaags gravelarrangement dat de Lochemse Berg met Montferland verbindt. In Montferland overnacht je dan bij Havezathe Carpe Diem.   

Lees meer

Berc Bike Studio Café

's-Heerenbergseweg 4

Avonturencamping Stroombroek

Gildeweg 7

Deel deze route