MTB arrangement Lochem-Zeddam

Twee MTB-routes van je to-ride-list in één weekend!

Routes Lochem én Zeddam -Montferland- staan beiden hoog in de landelijke MTB-lijsten, waardoor je in één weekend twee routes van je to-ride-list streept. Je maakt relatief veel hoogtemeters en beide routes zijn flink geüpgraded met de aanleg van extra singletracks. Uiterst geschikt voor de getrainde MTB-er! Na een dag fanatiek mountainbiken geniet je 's avonds van een heerlijk diner en begin je na een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt weer aan een nieuw MTB avontuur. 

Zo ziet jouw weekend eruit:

Dag 1. Aankomst Landgoedhotel Woodbrooke
Kom na aankomst tot rust in Landgoedhotel Woodbrooke en geniet van een welverdiende vrijdagmiddagborrel. Verken alvast de routes en de bosrijke omgeving of bezoek het stadje Lochem. Lees meer > 

Dag 2. MTB route Lochem (21 km)
In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Na het ontbijt trap je af met de eerste MTB-route: vandaag staat Lochem op het programma. Het wordt een dag vol hoogtemeters en volop singletracks. Wanneer je meer kilometers wil maken pak je een aantal omliggende routes vandaag ook meteen mee. Laat je informeren over de verschillende mogelijkheden!  
Bij terugkomst maak je je klaar voor vertrek per auto naar Havezathe Carpe Diem in Montferland, waar het uitgebreide diner op je staat te wachten. Lees meer > 

Dag 3. MTB route Zeddam (26 km)
Na een goed ontbijt stap je weer op de mountainbike. Vanaf het hotel trap je je eerst een paar kilometer warm om je daarna klaar te maken voor opnieuw een toproute! Montferland is het meest heuvelachtige gebied van de Achterhoek, waardoor je ook vandaag vele hoogtemeters maakt en snelle afdalingen pakt. Onlangs is ook route Zeddam geüpgraded met 6 kilometer extra single track. Onderweg geniet je van vele vergezichten richting de Achterhoek en Duitsland vanaf de verschillende toppen die Montferland rijk is.  Lees meer > 

Praktische informatie

 • Beide routes zijn bewegwijzerd met het internationale MTB-logo (driehoek met 2 rondjes). 
 • Route Lochem (paars) en de omliggende routes zijn gratis te rijden. Vrijwilligers zorgen er voor dat de routes er top bij liggen, maar onderhoud kost wel geld. Een vrijwillige bijdrage wordt daarom gewaardeerd. Route Zeddam (zwart) is de enige MTB-route in de Achterhoek, waarvoor een vignet (Natuurmonumenten) verplicht is. Dit vignet is inbegrepen in het arrangement.
 • Een mountainbike huren is mogelijk voor €30,- per persoon per dag. Geef dit aan bij de aanvraag.
 • Het gravelbike arrangement verbindt beide hotels met elkaar over onverharde wegen. Mocht je de auto willen laten staan, en dus met de mountainbike de tussenliggende gravelroutes willen rijden, dan is het mogelijk voor € 30,- p.p. bagageservice bij te boeken. De GPX bestanden (heen- en terugweg) voor op je navigatiesysteem vind je bij het gravelbike arrangement.

Compleet MTB-arrangement

 • 2 x overnachten in een Achterhoeks hotel
 • 2 x uitgebreid ontbijt
 • 2 x 3-gangen diner 
 • Route info Achterhoekse MTB-routes 
 • WiFi
 • Oplaadpunt E-MTB

Vanaf EUR 188,- p.p.

Reserveringsaanvraag

MTB arrangement Lochem Zeddam

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke Outdoor tips
 • MTB huur á EUR 30,- p.p. per dag
 • Bagageservice (heen-en-terug) á EUR 30,- bij max. 6 personen
Reserveringsaanvraag

MTB arrangement Lochem Zeddam

Reserveringsaanvraag

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met leuke Outdoor tips

Hulp nodig bij je reservering? 

Heb je een vraag over dit arrangement of ontvang je liever persoonlijk advies bij je reservering? Wij helpen je uiteraard graag! Neem contact met Landgoedhotel Woodbrooke via het online contactformulier.