MTB route Borculo

16.40 Km 00:53 uur Mountainbikeroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten

MTB route Borculo is een mooie route om kennis te maken met het Achterhoekse coulisselandschap! Door de vele zand- en gravelwegen is deze geschikt voor beginnende mountainbikers en gravelbikers. 

Startlocaties

Kleur pijlen

Groen

Omgeving

De route gaat door het prachtige coulisselandschap waar de Achterhoek bekend om staat. Ook kom je langs de bossen aan de noordkant van Ruurlo en kleine stukjes heideterrein in de buitengebieden van Barchem en Borculo.

Verbinding naastgelegen routes

De route is direct verbonden met MTB route Lochem (paars, 21 km). Via een verbindingsroute aan de zuidkant van de route is deze verbonden met MTB route Ruurlo (14 km).

Niveau

Door de vlakke zand- en gravelwegen is deze route geschikt voor alle niveaus.

Geen MTB vergunning vereist

Deze route is gratis te rijden. Hiervoor is geen vergunning vereist. Wel brengen onderhoud en de doorontwikkeling van de routes kosten met zich mee. Een vrijwillige bijdrage daarvoor wordt zeer gewaardeerd. Kijk hier voor meer informatie over het doen van een bijdrage.

Routekaart en GPX

Een overzichtskaart van alle MTB routes in de Achterhoek en de GPX van deze route zijn onderaan deze pagina te downloaden. Een gedrukte MTB vouwkaart haal je gratis bij de lokale VVV/TIP (Toeristisch Informatiepunt) in de Achterhoek of de ondernemers die vermeld staan op deze website.  

Voorbereiding en langer genieten

Wil je een MTB huren of heeft je eigen fiets nog wat laatste onderhoud nodig? Je kunt hiervoor terecht bij Koeleman in Barchem. Een MTB huren én een clinic volgen kan bij Ultimate Adventures. Nagenieten doe je op het terras of in het restaurant van Landgoedhotel Woodbrooke. Vlakbij de route overnachten kan zowel bij Landgoedhotel Woodbrooke als bij Camping Schoneveld. Reserveer een van de arrangementen en blijf langer genieten!

Lees meer

Landgoedhotel Woodbrooke & Brasserie Woods

Woodbrookersweg 1, 7244 RB
Barchem, Nederland

Ultimate Adventures

Oude Needseweg 35, 7271 AD
Borculo, Nederland

Deel deze route