Groepsaccommodatie Wolkenland

Peeskesweg 13, 7037 CH Beek Gem Montferland | Tel: +31 316 531 266 | Toon op kaart

Overnachten op een bijzondere plek! 

Groepsaccommodatie Wolkenland is uniek gelegen, bovenop een stuwwal uit de voorlaatste ijstijd, op één van de toppen van het Achterhoekse Montferland (+78 meter NAP). Midden in de oude bossen van het Bergherbos biedt onze accommodatie ruimte voor groepen van maximaal 52 personen. Door de bijzondere ligging biedt de locatie veel privacy.  

Pal naast onze accommodatie ligt MTB-route Montferland! Een uitdagende mountainbikeroute van 26 kilometer met een flink aantal hoogtemeters. De route bevat technische singletracks, flinke klimmen en steile afdalingen en is regelmatig terug te vinden in de top 10 van mtbroutes.nl. 

Wil je graag mountainbiken zonder een uitgezette route te volgen? Vanaf Wolkenland is het ongeveer 25 minuten autorijden naar het Duitse Reichswald. Het Reichswald is een zeer groot aaneengesloten bosgebied met een oppervlakte van ruim 5000 hectare. Het bos bestaat overwegend uit loofbomen, vooral beuken en zomereiken. Het terrein is geaccidenteerd, er zijn heuvels tot circa 100 meter hoog.  

Ook voor gravelbikers zijn er in de omgeving volop mogelijkheden. In de buurt zijn er prachtige routes ontwikkeld die je meenemen over oude tractorpaden, zandwegen en gravelstroken. De routes zijn te fietsen aan de hand van GPX die je kunt downloaden voor je navigatiesysteem. 

Website E-mail Telefoonnummer