MTB route Groenlo

30.50 Km 01:40 uur Mountainbikeroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten

Een gravelroute van 31 kilometer, die een stuk gezamenlijk oploopt met de gravelroute van Winterswijk. De route Groenlo kan eenvoudig gekoppeld worden met de gravelroutes Winterswijk en Zieuwent, waardoor je een ronde kunt rijden van 137 kilometer en een fantastisch beeld krijgt van de wonderschone Achterhoek. De route Groenlo voert je door het agrarische gebied, langs het Korenburgerveen en door het gebied van de Slinge.

Startlocatie 

Kleur pijlen

De route is gemarkeerd met palen met in het rood het MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes). 

Omgeving

Route Groenlo voert je door het agrarische gebied, langs het Korenburgerveen en door het gebied van het riviertje de Slinge.

Verbinding naastgelegen routes

De route Groenlo kan eenvoudig gekoppeld worden met Winterswijk-Gravel (groen, 47 km) en Zieuwent (groen, 59 km), waardoor je een ronde kunt rijden van 137 kilometer en een fantastisch beeld krijgt van de wonderschone Achterhoek.

Niveau

De route gaat over zandwegen en gravelstroken en kent geen single tracks. De route is daarom door zowel beginnende mountainbikers als gravelbikers te rijden.

Geen MTB vergunning vereist

De route is gratis te rijden. Hiervoor is geen vergunning vereist. Wel brengen onderhoud en de doorontwikkeling van de routes kosten met zich mee. Een vrijwillige bijdrage daarvoor wordt zeer gewaardeerd. Kijk hier voor meer informatie over het doen van een bijdrage.

Routekaart en GPX

Een overzichtskaart van alle MTB routes in de Achterhoek en de GPX van deze route zijn onderaan deze pagina te downloaden. Een gedrukte MTB vouwkaart haal je gratis bij de lokale VVV/TIP (Toeristisch Informatiepunt) in de Achterhoek of de ondernemers die vermeld staan op deze website.  

Lees meer

Marveld Recreatie

Elshofweg 6, 7141 DH
Groenlo, Nederland

Deel deze route