MTB route Gorssel-Noord - 11 km

Molenweg 58, 7213 XH Gorssel | Toon op kaart

MTB route Gorssel-Noord behoort tot de makkelijkste categorie mountainbiken in de Achterhoek. Door de vele zand- en gravelwegen is deze geschikt voor beginnende mountainbikers en gravelbikers.  

Startlocatie

  • Parkeerplaats Museum MORE, Hoofdstraat 28, 7213 CW Gorssel. Sla met de fiets de Joppelaan in en rij richting Joppe. Na 5 min. zit je op de route.

Kleur pijlen

Paars

Omgeving

De route gaat door bossen in de omgeving van Joppe en Gorssel en loopt veelal over zand- en gravelwegen. Deze route leent zicht daarom ook uitstekend voor gravelbikers of personen die kennis willen maken met de mountainbikesport.

Verbinding naastgelegen routes

Deze route is goed samen te fietsen met MTB route Gorssel-Zuid (groen, 18km.) tot een ronde van 29km. De route is tevens verbonden met het routenetwerk rond Deventer (Oostermaet).

Niveau

Door de vlakke zand- en gravelwegen is deze route geschikt voor alle niveaus.

Geen MTB vergunning vereist

Deze route is gratis te rijden. Hiervoor is geen vergunning vereist. Wel brengen onderhoud en de doorontwikkeling van de routes kosten met zich mee. Een vrijwillige bijdrage daarvoor wordt zeer gewaardeerd. Kijk hier voor meer informatie over het doen van een bijdrage.

Routekaart en GPX

Een overzichtskaart van de MTB routes in Nationaal Landschap de Graafschap en de GPX van route Gorssel-Noord zijn hieronder te downloaden. 

GPX MTB route Gorssel-Noord Overzichtskaart MTB routes NL De Graafschap