MTB route Gorssel-Noord (gravel)

Gorssel

Joppe

Download GPX-bestand
12.30 Km 00:41 uur Mountainbikeroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten

Mountainbikeroute Gorssel-Noord kent zelf geen single tracks en wordt vaak gecombineerd met route Gorssel-Zuid die wel single tracks bevat. Door de vele zand- en gravelwegen is de route zeer geschikt voor beginnende mountainbikers en gravelbikers.  

Startlocatie

Kleur pijlen

Paars

Omgeving

De route gaat door bossen in de omgeving van Joppe en Gorssel en loopt veelal over zand- en gravelwegen. Deze route leent zicht daarom ook uitstekend voor gravelbikers of personen die kennis willen maken met de mountainbikesport.

Verbinding naastgelegen routes

Deze route is goed samen te fietsen met MTB route Gorssel-Zuid (groen, 18km.) tot een ronde van 29km. De route is tevens verbonden met het routenetwerk rond Deventer (Oostermaet).

Niveau

Door de vlakke zand- en gravelwegen is deze route geschikt voor alle niveaus.

Geen MTB vergunning vereist

Deze route is gratis te rijden. Hiervoor is geen vergunning vereist. Wel brengen onderhoud en de doorontwikkeling van de routes kosten met zich mee. Een vrijwillige bijdrage daarvoor wordt zeer gewaardeerd. Kijk hier voor meer informatie over het doen van een bijdrage.

Routekaart en GPX

Een overzichtskaart van alle MTB routes in de Achterhoek vind je onderaan de routepagina. Een gedrukte MTB vouwkaart haal je gratis bij de lokale VVV/TIP (Toeristisch Informatiepunt) in de Achterhoek of de ondernemers die vermeld staan op deze website. Het GPX bestand kun je bovenaan deze pagina downloaden.  

Lees meer

Restaurant De Zessprong

Dortherdijk 6

Deel deze route