Dag 3. Etappe 2: Landgoedhotel Woodbrooke - Havezathe Carpe Diem

Na een goed ontbijt stap je weer op de gravelbike. De route begint meteen met een heerlijk gravelpad naar Lochem. Na Lochem passeer je tweemaal het riviertje de Berkel om je route te vervolgen door het Grote Veld, een van de grotere bosgebieden van de Achterhoek.

Opweg naar Ruurlo pak je nog een aantal heerlijke gravel- en zandwegen mee. Tussen Ruurlo en Zelhem kom je langs het Hengelse Zand, bezongen in het lied 'Oerend Hard' van de boeren rockband Normaal. Nabij Doetinchem kom je langs het statige kasteel Slangenburg. Hoewel je aan het einde van de rit vrijwel geen hoogtemeters meer pakt zie je al wel het heuvelachtige Montferland weer opdoemen aan de horizon. Geniet bij aankomst bij Havezathe Carpe Diem nog even na van je gravelavontuur!

Onderaan deze pagina vind je een video van deze etappe. Maaike van der Plas boekte het arrangement al eerder en neemt je mee voor een impressie!

<< bekijk dag 2 Terug naar het arrangement

Op deze plek staat een ingesloten video die van YouTube afkomstig is. Om de inhoud te kunnen zien dien je eerst expliciet toestemming te geven dat YouTube cookies op jouw apparaat mag plaatsen.

Open cookievoorkeuren