Dag 2. Etappe 1: Havezathe Carpe Diem - Landgoedhotel Woodbrooke

In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt trap je af met ‘Etappe 1’ van je gravelweekend. In het begin van deze etappe trap je je eerst even warm op een aantal asfaltwegen.

Vanaf Terborg volgt een deel door het boerenland met mooie gravelstroken inclusief een slingerend schelpenpad. Na Vragender kom je langs herberg en openluchtmuseum Erve Kots. Bij Beltrum rij je de gemeente Berkelland binnen, waar je enkele kerkenpaden meepakt. Typerend voor dit deel van de Achterhoek zijn de prachtige boerderijen en een wat natuurlijker ogend boerenlandschap.

Het plaatsje Geesteren is idyllisch gelegen met een kerktoren met een prachtige trapgevel. Al duidelijk herkenbaar in de verte! Hierna maak je je op voor het laatste deel richting Barchem. Op de Lochemse Berg maak je nog wat hoogtemeters en geniet je van de mooiste uitzichten. Strijk bij aankomst neer op het terras en geniet in een prachtige, groene omgeving van je welverdiende drankje!

Onderaan deze pagina vind je een video van deze etappe. Maaike van der Plas boekte het arrangement al eerder en neemt je mee voor een impressie!

Terug naar het arrangement << bekijk dag 1 Bekijk dag 3 >>

Op deze plek staat een ingesloten video die van YouTube afkomstig is. Om de inhoud te kunnen zien dien je eerst expliciet toestemming te geven dat YouTube cookies op jouw apparaat mag plaatsen.

Open cookievoorkeuren