Graveltour Montferland - 65 km.

's-Heerenbergseweg 4, 7038 CC Zeddam | Toon op kaart

Samen met gravelrides.cc ontwikkelden we deze gravelroute door en rondom Montferland. Het Bergherbos is een van de heuvelachtigste stukken van de Achterhoek en wordt omringd door goudgele akkers. Dit stukje van de regio doet erg buitenlands aan. Telkens weer genieten!

De route van 65 km neemt je niet alleen mee naar het 'openluchtmuseum' Montferland, met glooiende bossen en historische eyecatchers, maar laat je ook extra hoogtemeters maken op de Eltenberg (Duitsland) en neemt je mee over lange zandstroken langs de Rijnstrangen en de bossen bij Wehl.  

Startlocaties 

Bewegwijzering 

Download het GPX-bestand onderaan deze pagina en zet hem in je fietsnavigatie.

Verschillende afstanden

Wil je een andere afstand fietsen in Montferland? Download dan de GPX bestanden van een 44 en een 55 km. variant. Voor wie nog wat single tracks mee wil pakken, en beschikt over een MTB vignet van Natuurmonumenten, is er een GPX-route van 71 km

Langer verblijven

Nog even nagenieten? Dat kan met een biertje bij startlocatie Berc Bike Studio Café of met een pannenkoek bij Brinks Pannenkoeken. Buitensportliefhebbers die met een groep willen overnachten kunnen de route ook gemakkelijk oppakken vanaf Markant Outdoorcentrum waar je verblijft in een safaritent of groepsaccommodatie. Overnachten met wat meer comfort kan ook bij het vlakbij gelegen Landal Stroombroek. Eerder al ontwikkelden we een tweedaags gravelarrangement dat de Lochemse Berg met Montferland verbindt. In Montferland overnacht je dan bij Havezathe Carpe Diem.  

GPX graveltour Montferland - 65 km.