Gravelbikepacktour - 243 km.

, Lochem | Toon op kaart

Om 'oerend onverhard' kennis te maken met de Achterhoek is er in samenwerking met Gravelrides een 'gravelbikepacktour' ontwikkeld. Tijdens een meerdaags verblijf in de Achterhoek fiets je ongeveer 80 km. per dag. Omdat de Achterhoek zo'n grote diversiteit kent is geen dag hetzelfde. Het ene moment fiets je over traktorpaden door de korenvelden: het andere moment pak je een heerlijke gravelstrook over een prachtig landgoed. Bekijk hier waar je kunt overnachten.

Startlocatie

Treinstation/P+R– Stationsweg 16, 7061 CS Terborg (parkeren is gratis)

Tijdsduur

De route is verdeeld in drie etappes van zo’n 80 km., waardoor deze in drie dagen te rijden is. Maar hoe ver je per dag fietst bepaal je uiteraard zelf. Geniet zo lang van de Achterhoek als je zelf wil!

Bewegwijzering

Je rijdt de route op GPX. Met de GPX geniet je van de mooiste onverharde paadjes! Ligt je overnachtingslocatie iets verder weg van de route? Navigeer dan verder op de adresgegevens van de accommodatie en keer de volgende dag terug op de hoofdroute, zodat je je gravelavontuur kunt hervatten!

Overnachten

Of je nu in een luxe hotel wil verblijven, in een safaritent wil slapen of toch graag je eigen tentje meeneemt bepaal je natuurlijk zelf. Locaties die diverse fietsservices aanbieden en vaker gravelbikers ontvangen vind je hier

Niveau

Het is aan te raden de route te rijden met een minimale banddikte van 35 mm. Daarnaast zijn een goede basisconditie en enige ervaring met het langdurig rijden over onverharde wegen aan te bevelen. Hou er wel rekening mee dat de overnachtingslocaties soms wat verder van de route af liggen, wat je iets meer rijtijd kost. 

GPX en interactieve routekaart

Het GPX bestand kun je onderaan deze pagina downloaden. De interactieve routekaart vind je op deze pagina.

GPX gravelbikepacktour 243 km
Website