Plan hier een

Actief weekend weg

in de Achterhoek

Voor een actief weekend weg met familie, vrienden of de sportvereniging ben je in de Achterhoek aan het juiste adres. Naast uitdagende routes over onderharde wegen en paden vind je er ook verschillende verhuurmogelijkheden en uitjes! Ook vinden er regelmatig sportevenementen plaats waar bezoekers uit heel Nederland op afkomen. Laat je inspireren voor jullie outdoor avontuur met deze pagina vol tips!

Plan jouw outdoor avontuur

Er is zoveel moois te zien, waardoor een dagje verblijven in de Achterhoek eigenlijk niet genoeg is. Gelukkig is er in de regio ruim aanbod van verschillende typen verblijfsadressen. Of je nu gaat voor aan avontuurlijke camping of een wat luxer hotel; voor ieder type buitensporter is er iets te vinden! Liever van alle gemakken voorzien? Bekijk dan het aanbod van arrangementen. 

Verblijf

Om je outdoor avontuur compleet te maken geven we je een aantal handige adresjes. Voor wie nog geen eigen mountainbike of gravelbike heeft is er de mogelijkheid er een te huren. Of wat dacht je er van om mee te fietsen met een gids en beter te leren mountainbiken tijdens een clinic? Ook wanneer je je eigen fiets nog even op wilt laten knappen of wat onderdelen nodig hebt kun je op diverse locaties terecht. Voor verschillende watersporten, klimmen of survivallen kijk je bij 'Nog meer actie'. 

Nagenieten

Graag beleven we jouw outdoor avontuur met je mee! Deel je foto's en video's via onze social media met #outdoorachterhoek of @outdoorachterhoek en wie weet zie je deze binnenkort terug op onze socials! Genoten van de goed onderhouden MTB-routes? Kijk hoe jij iets terug kunt doen op de pagina over het doen van een vrijwillige bijdrage en onderhoud. Veel buitensportplezier in de mooie Achterhoek!