Begeleide MTB tocht

8Trails

XC tocht

Kan je die honderden km’s aan MTB-routes rond Vorden combineren? Zo ja, hoe? Want je kent de omgeving eigenlijk niet goed en zelf een GPS-route uitwerken is een immens karwei en dan is het nog steeds maar de vraag of je de mooiste stukken meepakt… Herkenbaar dilemma!

Laat dan aan ons over! 8Trails verzorgt MTB-tochten op maat door de Achterhoek. We slaan de saaie stukjes over, snijden af en lussen zo de tofste tracks aan elkaar. Daarbij doorkruizen we ook het prachtige Achterhoekse landschap en uiteraard pakken we een aantal kastelen die Vorden rijk is mee.

In principe is ook iedere tocht uniek te noemen. Van 30 tot 100 km, niks is ons te gek! We kunnen starten en/of eindigen op elke gewenste locatie in of rondom Vorden, Zutphen, Gorssel, Lochem, Ruurlo of Zelhem.

Trails tocht

Eén van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland gaat over Lochemse Berg en de Kale Berg. Vol met pittige klimmetjes en snelle afdalingen!

Nu kan je deze route uiteraard ook zelf fietsen – dat snappen we – maar dan mis je absoluut een paar mooie uitdagingen. Hiernaast kunnen wij – doordat wij het gebied goed kennen – een aantal afdalingen herhalen. Zo kan jij het maximale uit de afdaling halen.

Hiernaast vertellen wij je graag over de uitkijktoren, de gevreesde witte wieven en het ontstaan van de Lochemse en Kale Berg zodat je afgepeigerd ook nog met wat totaal onzinnige, maar superleuke kennis huiswaarts kan!

Kosten en baten

  • Duur: 2,5 uur
  • Kosten: €150,- + €50,- per extra uur per ride-out
  • Eigen groep met maximaal 8 deelnemers
  • Inclusief koffie, fris en snacks met Achterhoekse ingrediënten
  • Goodies!
E-mail